Isparta Sütçüler Çandır Köyü - Isparta Sutculer Photos Facebook / Çandır, isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir köydür.. .çandır köyünün tüm video, resim ve haberlerine, çandır köyüne özgü yemeklere, çandır köyü vefat haberlerine, çandır eski adı. Isparta sütçüler çandır göl ( phantom p3 ) , hava çekim videoları. Çandır köyü köprübaşı mevkiinde, selçuklular döneminde yapılmış olan 65 m uzunluk ve 5 m genişlikteki kemerli köprü günümüzde karacaören barajı sularının altında kalmıştır. Sütçüler'in batı güneybatı yönünde 9,1 km uzağında yer alır. Çandır , isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir köydür.

38.4720657, 27.462980000000016 ve hava durumu ise tahminen ile olacaktır. Çandır, isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir köydür. Çandır köyü isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlıdır. 2017 yılı çevre durum raporu. Yazılı kanyon 1989 yılında tabiat parkı ilan edilmiştir.

Isparta Sutculer Ilcesi Candir Koyu Nufusu 2020 Ilceleri Beldeleri Mahalleleri Ve Koyleri Rehber Bilgi Rehber Bilgi
Isparta Sutculer Ilcesi Candir Koyu Nufusu 2020 Ilceleri Beldeleri Mahalleleri Ve Koyleri Rehber Bilgi Rehber Bilgi from www.rehberbilgi.com
Şayet sütçüler ve sütçüler, çandır köyü, çandır hakkında biraz bilgi lazımsa; Isparta ilinin sütçüler ilçesine ait çandır köyü uydu görüntüsünü görmektesiniz. Öncelikle sütçüler için koordinat bilgileri; Çandır haritası isparta ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Isparta i̇li çevre durum raporları. Isparta sütçüler ilçesi sarımehmetler köyü tanıtım belgeseli. .çandır köyünün tüm video, resim ve haberlerine, çandır köyüne özgü yemeklere, çandır köyü vefat haberlerine, çandır eski adı. Mi̇llî eği̇ti̇m bakanliği isparta / sütçüler / çandır oğuz önder i̇lkokulu.

Çandır haritası isparta ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Çandır köyü isparta şehir merkezine mesafesi ise yaklaşık 46 kilometredir. Şayet sütçüler ve sütçüler, çandır köyü, çandır hakkında biraz bilgi lazımsa; Çandır köyü isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlıdır. Çandır köyü bağlı olduğu sütçüler ilçe merkezine 9 kilometre mesafe uzaklıktadır. Yazılı kanyon 1989 yılında tabiat parkı ilan edilmiştir. Çandır köyü coğrafi koordinatları ise, 37.445342, 30.907304 dir. Çandir'lı şener ve rifat kardeşler. Çandir köyü sütçüler, isparta province. Sütçüler çandir köyü firma rehberi'nde 0 adet firma bulunmaktadır, isparta rehberi 11 mayıs 2021 salı günü tarihi itibari ile 520429 kişi tarafından ziyaret edilmiştir. Köy, 1926'den beri aynı adı taşımaktadır. Çandır köyü hudutları içerisinde kalan park, 1989 yılında tabiat parkı olarak tescil edilmiştir. Isparta belediyesi, sütçülere bağlı çandır köyü'nde yaşayan ahşap ustası mustafa şahinkaya'nın hikayesini sizler için derledi. Sütçüler posta kodumuz :32952 eski i̇smi :

Isparta il merkezine 60 km, sütçüler ilçe merkezine 40 km uzaklıktadır. Sığırlık ve çandır köyü arasında yolun kuzeyinde bir tepe üzerindedir. Isparta'ya 101 km uzaklıkta olan sütçüler i̇lçesi'nin yüzölçümü 1287 km²dir. 38.4720657, 27.462980000000016 ve hava durumu ise tahminen ile olacaktır. Çandır köyü posta kodu 32952 olarak belirlenmiştir.

Isparta Sutculer Photos Facebook
Isparta Sutculer Photos Facebook from lookaside.fbsbx.com
Isparta ili sütçüler ilçesi çandır köyünde bulunan. Sütçüler posta kodumuz :32952 eski i̇smi : Çandır köyü, isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir yerdir. Çandır köyü köprübaşı mevkiinde, selçuklular döneminde yapılmış olan 65 m uzunluk ve 5 m genişlikteki kemerli köprü günümüzde karacaören barajı sularının altında kalmıştır. Çandir köyü sütçüler, isparta province. Çandır köyü isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlıdır. Isparta sütçüler çandir köyü tarimsal kalkinma kooperati̇fi̇ iletişim telefon ve adres bilgileri adres: +90 246 358 61 76.

Çandır köyü köprübaşı mevkiinde, selçuklular döneminde yapılmış olan 65 m uzunluk ve 5 m genişlikteki kemerli köprü günümüzde karacaören barajı isparta.

Çandir'lı şener ve rifat kardeşler. Çandır köyü köprübaşı mevkiinde, selçuklular döneminde yapılmış olan 65 m uzunluk ve 5 m genişlikteki kemerli köprü günümüzde karacaören barajı sularının altında kalmıştır. Çandır köyü, isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir yerdir. Isparta, sütçüler ilçesine ait çandır köyü için parsel sorgulamasını aşağıda bulunan form üzerinden yapabilirsiniz. Isparta sütçüler çandır göl ( phantom p3 ) , hava çekim videoları. Yeşildere, çandır'daki çandır çayının bozburun, sarpdağ ve tota dağları çandır, sığırlık, şeyhler ve melikler köyleri sütçüler'den bir. Çandır köyü sütçüler isparta haritasını incelemektesiniz. Isparta sütçüler ilçesi sarımehmetler köyü tanıtım belgeseli. .çandır köyünün tüm video, resim ve haberlerine, çandır köyüne özgü yemeklere, çandır köyü vefat haberlerine, çandır eski adı. Çandır haritası isparta ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Diğer sütçüler çandır köyü haritaları ve sütçüler çandır köyü yol tarifi için yukarıdan arama yapabilirsiniz. Isparta ili sütçüler ilçesi çandır köyünde bulunan. 2017 yılı çevre durum raporu.

Diğer sütçüler çandır köyü haritaları ve sütçüler çandır köyü yol tarifi için yukarıdan arama yapabilirsiniz. Topographic map of çandır köyü, merkezköyler, sütçüler, isparta, türkiye. Isparta sütçüler çandir köyü tarimsal kalkinma kooperati̇fi̇ sicil numarası : Çandır köyü / sütçüler / isparta. Mi̇llî eği̇ti̇m bakanliği isparta / sütçüler / çandır oğuz önder i̇lkokulu.

Koylunun 40 Yillik Ruyasi Kabusa Donecek
Koylunun 40 Yillik Ruyasi Kabusa Donecek from odatv4.com
Isparta, sütçüler ilçesine ait çandır köyü için parsel sorgulamasını aşağıda bulunan form üzerinden yapabilirsiniz. Çandır , isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir köydür. Isparta sütçüler çandır göl dji phantom hava çekim , hava çekim videoları. Çandır, isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir köydür. Sütçüler çandır köyü kimlik kartı. Çandır köyü hudutları içerisinde kalan park, 1989 yılında tabiat parkı olarak tescil edilmiştir. Köy, 1926'den beri aynı adı taşımaktadır. Isparta ili sütçüler ilçesi çandır köyünde bulunan.

Öncelikle sütçüler için koordinat bilgileri;

Çandır köyü sütçüler sütçüler, isparta. Çandır köyü / sütçüler / isparta. Yazılı kanyon 1989 yılında tabiat parkı ilan edilmiştir. Mi̇llî eği̇ti̇m bakanliği isparta / sütçüler / çandır oğuz önder i̇lkokulu. Çandır köyünün 5 günlük hava durumunu facebook'ta paylaş. Çandır, isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir köydür. Diğer sütçüler çandır köyü haritaları ve sütçüler çandır köyü yol tarifi için yukarıdan arama yapabilirsiniz. 2017 yılı çevre durum raporu. Isparta sütçüler çandir köyü tarimsal kalkinma kooperati̇fi̇ iletişim telefon ve adres bilgileri adres: Çandır köyü isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlıdır. Çandır köyü bağlı olduğu sütçüler ilçe merkezine 9 kilometre mesafe uzaklıktadır. Şayet sütçüler ve sütçüler, çandır köyü, çandır hakkında biraz bilgi lazımsa; Isparta, sütçüler ilçesine ait çandır köyü için parsel sorgulamasını aşağıda bulunan form üzerinden yapabilirsiniz.

Öncelikle sütçüler için koordinat bilgileri; ısparta sütçüler. Çandır köyü sütçüler sütçüler, isparta.